Dacă sunteți iubitori de ciocolată și vreți să o pregătiți în casă, vă recomand să încercați aceste batoane de ciocolată.
Sunt convinsă că vă vor cuceri!
Satisfac pofta de dulce și sunt și nutritive, pe deasupra. Toate ingredientele folosite le puteți achiziționa de pe site-ul www.planteea.ro, iar cu ajutorul codului ciresel20 beneficiați de 20% reducere la comenzile plasate până pe 25 august.
Pentru a vedea dacă vă sunt pe plac puteți înjumătăți cantitățile pentru prima dată.
Nouă, însă, ne plac foarte mult și întotdeauna pregătesc o cantitate mai mare. Se păstrează perfect atât în congelator, cât și în frigider.
Batoane de ciocolată
🍒Ingrediente:
- 120 g caju crud
- 80 g migdale crude
- 50 g fistic crud
- 100 g curmale fără sâmburi
- 200 g unt de cacao
- 1 linguriță pudră de vanilie
- 50 g pudră de cacao
- 90 ml sirop de arțar
🍒Mod de preparare:
Untul de cacao se topește pe baie de aburi.
Între timp se mărunțesc grosier nuciferele și curmalele și se amestecă bine.
Se pregătește tava. Eu împart compoziția în 2 tăvi mici, tapetate cu hârtie de copt.
După ce se topește untul de cacao, se adaugă în acesta pudra de vanilie, pudra de cacao și siropul de arțar.
Se omogenizează bine și se toarnă în tăvi peste amestecul de nucifere.
Tăvile se introduc la congelator până se întărește compoziția, apoi se pot transfera în frigider.
Batoanele se porționează la câteva minute după ce tăvile sunt scoase din frigider. Dacă încă nu v-am stârnit curiozitatea, aruncați o privire și peste fotografiile de mai jos. Ce ziceți, le dați o șansă?
Nu uitați să reveniți cu feedback, în cazul în care le testați și voi!
[/directions
*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:
✅ YouTube
✅ Grup de Facebook (autodiversificare)
*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura 🤗