biscuiti love bites

Biscuiți “love bites”

De fiecare dată când Cireșel adoarme seara mai devreme și eu încă mai am putere ? o forță mă trage spre bucătărie, că nah, e bine să începi a doua zi cu ceva gata pregătit. Aseară am făcut în doar vreo 20 de minute (cu tot cu copt) aceste minunății, cărora abia azi, când le-am așezat pe farfurie, le-am găsit denumirea perfectă: biscuiți “love bites”.

Pe lângă faptul că acești biscuiți pot fi savurați dintr-o înghițitură (mai ales de către noi, cei mari ?), mai sunt realizați și din ingrediente pe care noi chiar le iubim.

Se pot savura și necopți sub formă de bombonele date prin extra fulgi de cocos, căci consistența finală este una numai bună de gestionat de către cei mici, chiar și așa, fără coacere.

Cum eu voiam să fie puțin mai fermi, am recurs și la coacere.

Au rămas moi după coacere, dar au căpătat și fermitate, ceea ce îi face numai buni de luat la pachet, într-o casoletă. ?

Biscuiți “love bites”

?Ingrediente:


?Mod de preparare:

Am amestecat într-un vas fulgii de cocos, piureul de banane și nucile măcinate până am obținut o compoziție omogenă.

La final am adăugat și untul de arahide, am omogenizat amestecul și l-am împărțit în bile de mărimea unei nuci, pe care apoi le-am aplatizat între palme, formând, cu ajutorul degetului arătător, o adâncitură unde am pus câte o zmeură congelată.

Am așezat biscuiții în tavă și i-am introdus pentru circa 15 minute în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit.

Am savurat unul de îndată ce s-au răcit și aș mai fi mâncat, dar m-am gândit că apoi iar trebuie să mă apuc de treabă. ?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*