Bomboane de casă din 3 ingrediente

Dacă vă plac și vouă ciocolata și fulgii de cocos la fel de mult precum îmi plac mie, cu siguranță aceste bomboane de casă din 3 ingrediente vă vor încânta papilele.
Coaja de portocală este opțională, însă mie mi-a plăcut tare mult aroma, deși nu intenționasem să o folosesc.
Să vă spun cum s-a întâmplat, totuși…
Întrucât compoziția pregătită pentru bomboane nu se poate modela, am folosit o formă de silicon cu cavități sub formă de floricele în care am pus câte o lingură de compoziție.
În cavitățile formei congelasem anterior coajă rasă de portocală. După ce am scos “florile” din coajă de portocală a mai rămas câte un pic în unele cavități, după cum se poate observa în vârful bomboanelor neglazurate. Data viitoare voi adăuga special în compoziție și coajă de portocală.

Bomboane de casă din 3 ingrediente

🍒Ingrediente:

  • 150 g fulgi de cocos (cu cel puțin 60% grăsime)
  • 150 g miere de zmeură (puteți folosi orice alt tip de miere certificată)
  • 150 g ciocolată Milka Darkmilk
  • Coajă rasă de portocală bio (opțional)

🍒Mod de preparare:

Am adăugat fulgii de cocos și mierea lichidă într-un bol și am omogenizat compoziția.

Am pus câte o lingură din amestecul obținut în cavitățile formei de silicon, am presat bine și am dat forma la congelator pentru aproximativ o oră.

Între timp am topit ciocolata pe baie de aburi.

Eu am folosit ciocolată Milka Darkmilk.

Dacă nu ați încercat-o până acum, vă sfătuiesc să o faceți! Este atât de fină, încât cu greu te poți abține să nu mănânci o tabletă întreagă. Am avut ocazia să o încerc în cadrul campaniei aniversare pregătită de cei de la BuzzStore, alături de alte câteva sortimente Milka, pe care deja le cunoșteam. 

Apropo, știați că Milka aniversează anul acesta 120 de ani de când îndulcește viețile iubitorilor de ciocolată? 

Deși sunt fan ciocolată Milka, varianta aceasta nu o încercasem. De acum, însă, e pe lista de favorite, în top 3.

Revenind la bomboane, după congelare le-am trecut prin ciocolata topită și apoi le-am mai lăsat la congelator, pe foaie de copt, circa 15 minute.

Abia au apucat câteva poze și apoi au dispărut ca prin minune. 

Sunt perfecte simple sau savurate dimineața împreună cu un terci de cereale. 

Eu ador această combinație! 

*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:

Instagram

YouTube

Facebook

Grup de Facebook (autodiversificare)

*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura 🤗

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*