Bomboane raw vegane energizante

Când ești epuizat n-ai nevoie decât de un boost de energie. ? Ne-am ocupat noi de acest aspect și venim în ajutorul vostru cu aceste bomboane energizante.

Desigur că preparatul este baby friendly și este numai bun pentru toată familia. În plus, este un preparat nutritiv și poate constitui o gustare propriu-zisă sau poate fi consumat alături de fructe proaspete. Ambele variante au fost pe placul nostru. Curând vom încerca și cu alte ingrediente. De exemplu, bananele pot fi înlocuite cu dovleac copt sau chiar cu cartof dulce fiert. Mmmm, așa-i că vă surâd și aceste variante? Noi sigur vom pune în aplicare. ???

Bomboane raw vegane energizante

?Ingrediente:

*circa 25 de bucăți

?Mod de preparare:

Am pasat bananele cu furculița. Am râșnit fin nucile, migdalele și semințele, pe care apoi le-am adăugat peste piureul de banane. Fulgii de orz crispy i-am mărunțit puțin cu ajutorul robotului și i-am integrat în compoziție împreună cu untul de arahide, carobul și scorțișoara, amestecând până la omogenizare. Am format biluțele și le-am tăvălit prin fulgi de cocos. După ce au stat circa 30 de minute la frigider, am pornit atacul. ? L-au pierdut, desigur. ???

Cu siguranță vom mai reface aceste bomboane energizante, întrucât se pregătesc rapid, se pot adăuga și alte ingrediente și pot fi realizate chiar cu ajutorul celor mici. Veți vedea, în acest caz, încântarea pe chipul lor, întrucât sunt foarte dornici să fie implicați în astfel de activități culinare. Dați de veste dacă le încercați, căci suntem tare curioși ce părere aveți și voi. ?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*