Brioșe cu biluțe de brânză

Brioșe cu biluțe de brânză

Se apropie Paștele, așa că am zis să vin în ajutorul vostru cu o idee delicioasă, niște brioșe cu biluțe de brânză, care cu siguranță îi vor fascina pe cei mici și nu numai.

Cu ajutorul făinii superioare de la Raftul Bunicii am obținut cele mai pufoase brioșe fără zahăr care pot fi servite simple, cu un derivat lactat, cu sirop sau cu gemul preferat.

Făina superioară 000 de la #raftulbunicii este o făină de grâu fină și pufoasă, obținută din grâu românesc de calitate superioară, fără aditivi sau amelioratori adăugați.
Are un conținut mai ridicat de amidon și un conținut mic de proteine, ceea ce o face potrivită pentru deserturi pufoase, creme și alte preparate delicate precum pandișpanul, blaturile pentru tort, brioșele, ruladele și altele asemenea.
Pe spatele pachetului se regăsește chiar și un tabel unde sunt notate tipurile de faină și preparatele care se pot pregăti cu ajutorul fiecărui tip.

Ingrediente:

Cantități pentru 6 brioșe 

*Aluat

  • 200 g piure de banane (foarte bine coapte) 
  • 35 ml ulei
  • 100 g făină superioară 000 Raftul Bunicii
  • 5 g bicarbonat de sodiu
  • 5 g praf de copt bio
  • 10 g carob (în cazul copiilor mai mici de 3 ani) sau cacao
  • Scorțișoară Ceylon 
  • 50 g stafide aurii (hidratate în prealabil) 

*Biluțe de brânză

  • 120 g brânză proaspătă de vaci
  • 30 g piure de banană 
  • 15 g griș Raftul Bunicii 

Mod de preparare:

Am început cu pregătirea compoziției pentru biluțele de brânză pentru a o lăsa la odihnit cât timp m-am ocupat de brioșe. 

 

Am pasat banana cu ajutorul unei furculițe, am adăugat grișul, brânza proaspătă de vaci și am omogenizat compoziția. 

 

Am trecut apoi la pregătirea compoziției pentru brioșe. 

 

Am pasat bananele cu ajutorul unei furculițe, am adăugat uleiul, făina superioară Raftul Bunicii și celelalte ingrediente uscate. 

La final am integrat și stafidele, am omogenizat compoziția și am pregătit tava de brioșe, tapetată cu hârtii speciale. 

 

Am adăugat în fiecare cavitate o parte din compoziție, am pus în mijloc câte o biluță din amestecul cu brânză și am completat cu compoziția de brioșe. 

 

Am copt brioșele timp de 20 de minute, la 180° C, pe funcția căldură sus-jos.

 

După coacere se scot brioșele pe un grătar metalic și se lasă pe acesta până se răcesc complet.

 

Pe canalul nostru de YouTube puteți viziona și rețeta video.

 

Ca de fiecare dată așteptăm feed-back-ul vostru!

*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:

Instagram

YouTube

Facebook

Grup de Facebook (autodiversificare)

*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*