E gata și micul dejun pentru mâine. Vom servi brioșe cu broccoli și brânză, alături de iaurt sau chefir, preferatul lui Cireșel 💙
Brioșe cu broccoli și brânză
🍒Ingrediente:
* cantități pentru 10-12 bucăți
- 4 ouă
- 4-6 linguri de făină tip 550/650 (cantitatea de făină variază în funcție de mărimea ouălor; compoziția nu trebuie să fie foarte lichidă, dar nici vârtoasă)
- 2 linguri de brânză proaspătă de casă
- 10 linguri de lapte
- 2 cepe verzi
- 4-5 buchețele de broccoli
- Semințe de susan (eu am pus și alb și negru)
- Cimbru
- Piper
🍒Mod de preparare:
Am fiert la abur broccoli câteva minute și l-am lăsat să se răcească puțin. Între timp am mixat albușurile spumă tare, am adăugat gălbenușurile, pe rând, iar apoi am integrat ușor, cu o spatulă, toate celelalte ingrediente.
Am copt brioșele în cuptorul preîncălzit,la foc potrivit, circa 25 de minute (sau până devin aurii).
