briose cu sos bolognese si conopida

Brioșe cu sos bolognese și conopidă

Ce să faci când ți se refuză carnea în toate formele posibile? Continui să cauți variante în care să o ascunzi. ? De data aceasta am făcut brioșe. Dacă nici așa nu vrea piticul din dotare, e clar, vrea să devină vegetarian. ?
Până una-alta compensăm cu ce putem…

Brioșe cu sos bolognese și conopidă

?Ingrediente:

  • 120 g carne de pui, din sos bolognese
  • 2 ouă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • Un buchet de conopidă de mărimea unui pumn
  • 50 g făină tip 650

?Mod de preparare:

Am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare.
Gălbenușurile le-am frecat cu uleiul de măsline până și-au dublat volumul. Conopida fiartă am pasat-o cu furculița și am adăugat într-un vas, împreună cu carnea din sosul bolognese.
Se poate adăuga orice carne reciclată, dar eu am profitat de faptul că a mai rămas sos bolognese de la cannelloni și am zis că poate așa nu se prinde Cireșel că brioșele conțin și carne.
Am adăugat peste ele gălbenușurile frecate cu ulei, iar după ce le-am integrat, am adăugat treptat și spuma de albușuri, amestecând ușor cu o spatulă de silicon.
La final am adăugat făina, continuând să amestec ușor și cu mișcări de sus în jos.
Am pus compoziția în forme de silicon și am copt brioșele în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit circa 25 minute.
După ce s-au copt, am lăsat brioșele la răcit pe un grătar metalic.
Au ieșit foarte pufoase și aromate.
Le-am servit la cină alături de kefir. ?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*