Brioșe vegane fără zahăr

Ce ați spune de niște brioșe vegane fără zahăr? Deși nu conțin zahăr sunt dulci și aromate, foarte pufoase și aerate, încât cu greu te poți abține să nu mai iei încă una și încă una de pe platou.
În plus, nu au în compoziție nici ouă sau lactate, ceea ce le face perfecte chiar și pentru cei cu alergii.

Ingrediente:

*cantități pentru 24 de brioșe

*Opțional

  • Gem de zmeură homemade

Mod de preparare:

Într-un bol încăpător am adăugat bananele pasate cu furculița, piureul de dovleac copt, uleiul, untul de arahide (dacă optați pentru el în schimbul nucii de cocos) și am omogenizat compoziția.

Am adăugat treptat ingredientele uscate, amestecate în prealabil.

Compoziția se amestecă ușor, doar cât să se omogenizeze, nu foarte mult.

Am adăugat compoziția în tava de brioșe și le-am copt 20 minute la 180° C, pe funcția căldură sus-jos.

Când sunt gata brioșele se scot din tavă și se lasă la răcit pe un grătar metalic.

Fierbinți ele sunt foarte moi, dar devin mai ferme după răcire.

Se servesc în funcție de preferințe: fie simple, fie cu un derivat lactat ori gem/dulceață.

Sunt foarte pufoase și delicioase! Nu ezitați să le încercați și să reveniți cu feedback!

*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:

✅ Instagram

✅ YouTube

✅ Facebook

✅ Grup de Facebook (autodiversificare)

*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*