Budincă de couscous

Budincă de couscous

Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața și să ai micul dejun gata făcut?
Pregătit în seara anterioară, desigur, că încă n-am depistat zâna cu baghetă, care să ne facă micul dejun printr-o magie. ?

Budincă de couscous

?Ingrediente:


?Mod de preparare:


Am pus apa la fiert, iar când a început să clocotească am stins focul și am adăugat couscous-ul.
L-am acoperit pentru 10 minute, timp în care am pregătit celelalte ingrediente.
Am bătut ouăle cu o furculiță, am adăugat nuca măcinată și bananele pasate cu furculița.
Când couscous-ul a fost gata l-am pus în compoziția lichidă, am omogenizat și am adăugat rezultatul în două tăvi ceramice.
Le-am introdus la cuptor pentru 45 de minute, la foc potrivit.
La final am presărat scorțișoară și după răcire am introdus tăvile la frigider, pentru a servi budinca a doua zi, la micul dejun.
În cazul unei alergii la ouă, acestea se pot omite, întrucât bananele le înlocuiesc cu succes.
În funcție de preferințe, se pot adăuga și alte fructe, congelate sau proaspete, diverse semințe râșnite, unt de arahide.
Variante sunt nenumărate, lăsați imaginația să zburde! ?

Alte preparate care conțin couscous găsiți apăsând aici.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*