Vă spuneam acum ceva timp că această variantă de bulgur cu legume a devenit garnitura noastră preferată, mai ales când folosim supă concentrată de găină.
Bulgur cu legume
?Ingrediente:
- 2 cepe albe
- 2 linguri ulei de măsline
- O ceașcă de apă
- 100 g mazăre congelată
- 100 g porumb congelat
- 5 buchețele de broccoli congelat
- O cană de bulgur
- 500 ml supă concentrată de găină
- Condimente (la alegere)
?Mod de preparare:
Pentru bulgurul cu legume, am tocat cepele mărunt și le-am pus la călit împreună cu apa și uleiul de măsline.
Am adăugat și celelalte legume și am setat multicooker-ul pe funcția Brown 10 minute.
Am adăugat apoi bulgurul și supa de pui și am mai setat funcția Rice 5 minute.
Vă vine să credeți că în doar 15 minute poate fi gata?
De data aceasta l-am servit cu friptură de vită, dar ne place foarte mult și simplu.
Acum ceva timp l-am servit alături de ruladă umplută cu legume.
În caz că vă face cu ochiul și friptura de vită, în sos roșu, alături de care l-am servit ultima oară, vă las indicațiile în cele ce urmează.
Friptura de vită a stat la marinat peste noapte, cu ulei, piper, cimbru și zeama de la o portocală.
A doua zi am pus-o în oala sub presiune, împreună cu o ceașcă de apă, condimente și o cană cu pastă de tomate și am setat 20 de minute, presiune înaltă.
Un prânz sau o cină delicioasă, în mai puțin de o oră, cu minim de efort.
Voi ce preparate rapide aveți în meniu?