Bulgur cu legume

Vă spuneam acum ceva timp că această variantă de bulgur cu legume a devenit garnitura noastră preferată, mai ales când folosim supă concentrată de găină. 

Bulgur cu legume

?Ingrediente:

  • 2 cepe albe
  • 2 linguri ulei de măsline
  • O ceașcă de apă
  • 100 g mazăre congelată
  • 100 g porumb congelat
  • 5 buchețele de broccoli congelat
  • O cană de bulgur
  • 500 ml supă concentrată de găină
  • Condimente (la alegere)

?Mod de preparare:

Pentru bulgurul cu legume, am tocat cepele mărunt și le-am pus la călit împreună cu apa și uleiul de măsline.

Am adăugat și celelalte legume și am setat multicooker-ul pe funcția Brown 10 minute.

Am adăugat apoi bulgurul și supa de pui și am mai setat funcția Rice 5 minute.

Vă vine să credeți că în doar 15 minute poate fi gata?

De data aceasta l-am servit cu friptură de vită, dar ne place foarte mult și simplu.

Acum ceva timp l-am servit alături de ruladă umplută cu legume.

În caz că vă face cu ochiul și friptura de vită, în sos roșu, alături de care l-am servit ultima oară, vă las indicațiile în cele ce urmează.

Friptura de vită a stat la marinat peste noapte, cu ulei, piper, cimbru și zeama de la o portocală.

A doua zi am pus-o în oala sub presiune, împreună cu o ceașcă de apă, condimente și o cană cu pastă de tomate și am setat 20 de minute, presiune înaltă.

Un prânz sau o cină delicioasă, în mai puțin de o oră, cu minim de efort.

Voi ce preparate rapide aveți în meniu?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*