Cadouri inspirate pentru cei dragi

Cu toții suntem în căutare de cadouri inspirate pentru cei dragi, mai ales când e vorba de ocazii speciale. 

Deși v-am promis câteva articole cu idei de cadouri încă de la începutul lunii decembrie, timpul nu mi-a permis să mă țin de promisiune. 

Am revenit acum însă cu acest articol care sunt convinsă că vă va fi de folos atunci când veți vrea să surprindeți o persoană dragă din viața voastră sau de ce nu, să vă faceți vouă un astfel de cadou. 

Înainte de a fi mame suntem femei și chiar dacă prioritățile noastre s-au schimbat, avem nevoie de momente cu noi, de timp pentru noi și de mici cadouri, utile și necesare, de altfel. 

Deși apelam la magazinele online și înainte de pandemie, acum recurg la ele exclusiv. Unul dintre magazinele descoperite în această perioadă este wevelvet.ro, un magazin cu produse de calitate și preturi pentru toate buzunarele. 

Mie mi-au atras atenția gențile tip rucsac, cu cât mai încăpătoare, cu atât mai bine, mai ales în cazul nostru, al mămicilor. 

Pe cel verde din imaginile de mai jos, realizat din piele naturală, îl puteți găsi ? aici. O altă variantă este cel maro, din piele ecologică, la fel de util mămicilor care au nevoie de un rucsac încăpător, dar simplu și elegant. 

Pe lângă acest tip de genți, puteți găsi însă și portofele, genți casual sau office, din piele ecologică, precum minunățiile de mai jos. 

Tuturor celor enumerate li se alătură însă și o varietate de accesorii precum: ochelari, bijuterii și ceasuri. 

Varianta pe culoarea roșie o puteți găsi ? aici

Portofelele sunt fie simple, fie cu suport inclus pentru telefon. Numai aruncați o privire pe site și cu siguranță veți găsi ceva pe placul vostru! Transportul este gratuit în cazul comenzilor care depășesc suma de 249 de lei. 

Dacă vă este util acest articol, aștept feedback-ul vostru și voi face tot posibilul să revin și cu celelalte idei adunate special pentru voi. Spor la cumpărături! 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*