Chiftele cu susan


Noi am dat gata toate pregătirile și suntem deja în pijamale. 💞 Cireșel a și adormit, ca nu cumva să nu ajungă Moș Crăciun. Am vrut să schimbăm tradiția 😆 și îl așteptăm cu cele mai gustoase chiftele. 💖 Voi ați finalizat tot ceea ce v ați propus?

🍒Ingrediente:

  • Circa 300 g carne tocată (piept de pui și mușchiuleț de porc)
  • 1 cartof mare ras și stors de zeamă
  • 1 morcov mare ras fin
  • O ceapă albă rasă
  • 1 cățel de usturoi ras fin
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 10-12 fire de cepșoară tocate mărunt
  • Mărar proaspăt tocat mărunt
  • 1 ou mic
  • Verdețuri de Provence
  • Piper
  • Susan alb și negru

🍒Mod de preparare:

Am „călit” morcovul, ceapa albă și usturoiul în apă și ulei de măsline până s-au înmuiat, iar după ce s-au răcit le-am amestecat cu restul celorlalte ingrediente. Am format chiftele, le-am tăvălit prin susan și le-am așezat în tavă, pe hârtie de copt. Le-am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*