Clătite fragede de post

Clătite fragede de post

Cui îi mai plac clătitele?

Nouă ne plac la nebunie.

Sunt atât de versatile. Pot fi umplute cu gemul preferat, cu dulceață, cu diverse creme dulci sau sărate și chiar cu carne. În plus, pot fi rulate sau împachetate, după cum dorește fiecare.

Cele din video sunt de post și sunt umplute cu gem de gutui (preferatul lui Cireșel), dar și cu cea mai delicioasă cremă, care se pregătește rapid din doar 2 ingrediente: unt de arahide și gem de zmeură.

Clătite fragede de post

Ingrediente:

  •  200 g de faină tip 650
  •  420 ml sifon / apă minerală

Topping (cele rulate)

  • 100 g unt de arahide natural
  • 150 g gem de zmeură homemade

Topping (cele împachetate)

  •  Gem de gutui homemade
  • Sirop de piersici homemade

Mod de preparare:

Într-un bol metalic am adăugat sifonul și făina cernută și am amestecat bine cu ajutorul unui tel, până am obținut un amestec omogen. 

Am lăsat compoziția la odihnit circa 30 de minute la frigider, apoi am copt clătitele într-o tigaie antiaderentă.

*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:

Instagram

YouTube

Facebook

Grup de Facebook (autodiversificare)

*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*