Fii brutar în lumea mare. Ocolul Pământului cu 72 de rețete

Cozonac Somodi de la Rimetea

Vă mai amintiți de cartea “Fii brutar la tine acasă!” pe care v-o recomandam anul trecut?

“Fii brutar la tine acasă!”

De data aceasta vreau să vă aduc în atenție o nouă apariție și anume “Fii brutar în lumea mare. Ocolul Pământului cu 72 de rețete”. 

Aceasta și-a făcut loc de curând în biblioteca mea si tare mă bucură acest lucru. 

Fii brutar în lumea mare. Ocolul Pământului cu 72 de rețete 

Cartea aparține tot Mariei Tothne Libor și “a ieșit din cuptor” la Editura Casa, care nu se dezice și ne impresionează cu aceeași calitate a printului. Eu am răsfoit-o cu mare entuziasm și am fost foarte încântată de tot ceea ce am vizualizat. 

Aceasta conține 72 de rețete, culese de autoare din diverse colțuri ale lumii și testate împreună cu familia.

Cartea începe cu o prefață și continuă cu informații prețioase despre maia. Abia aștept să pun în aplicare sfaturile oferite și să încerc să îmi cresc propria maia. 

Rețetele sunt însoțite de fotografii minunate care te tentează să le încerci de îndată ce le citești, dar și de sfaturi ale brutăriei Limara pentru a obține un preparat excepțional. Vă las mai jos doar câteva imagini care mi-au atras privirea la primă vedere, însă toate sunt la fel de ispititoare. 

În speranța că v-am stârnit interesul cu imaginile de mai sus, dar și cu rețeta cozonacului Somodi de la Rimetea, pe care o puteți accesa mergând la începutul acestui articol, vă las mai jos și link-ul către Editura Casa de unde puteți achiziționa cartea la preț redus. Eu tare mă bucur să am în biblioteca personală cele două cărți cu rețete diverse și sfaturi atât de utile pentru orice pasionat de bucătărie și în mod special de aluaturi. 

Eu vă voi mai ispiti în continuare cu diverse preparate inspirate din aceste două cărți, însă cu siguranță nu voi reuși să le prezint pe toate. 

Apasă pe fotografie pentru a vedea prețul și alte informații!
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*