“Fii brutar la tine acasă!” – o carte care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui pasionat de aluaturi și produse de patiserie ori panificație.
În puținul timp liber pe care îl mai am, îmi place să citesc.
Dacă sunt cărți culinare, cu atât mai bine!
Mă ajută să mă relaxez, dar și să mă inspir și să vin către voi cu propuneri noi și delicioase.
Nu se întâmplă atât de des pe cât aș vrea, dar, când se întâmplă, savurez fiecare pagină și mă bucur că am mai învățat ceva nou.
De cum vom ieși din carantină și va reveni drojdia în stoc, brutar mă fac. ?
Lăsând gluma la o parte, până atunci, însă, am profitat de ultimele resurse și am testat o rețetă dintr-o carte tare dragă mie, despre care mi-am dat seama că nu v-am povestit.
Este vorba despre cartea “Fii brutar la tine acasă!”, pe care o puteți găsi, la preț redus, la Editura Casa.
Așa cum ne-a obișnuit, Editura Casa impresionează prin calitatea care se observă încă de la prima atingere.
Culorile vii, claritatea și multitudinea imaginilor te fac să-ți dorești să ai mai mult timp la dispoziție, să poți citi toate informațiile cuprinse.
Cartea aparține Mariei Tothne Libor, care ne împărtășește multe trucuri utile și ne oferă o varietate de rețete.
Acestea sunt structurate pe categorii, iar fiecare rețetă este exemplificată prin imagini sugestive.
Eu voi continua să vă inspir cu rețete adaptate după cele din această carte, însă, dacă o puteți achiziționa, nu veți regreta cu siguranță, căci pe lângă rețete conține o varietate de informații importante referitoare la aluaturi.
Acestea vor ajuta orice pasionat să înțeleagă mai bine arta produselor de panificație și patiserie.
Un preparat tare delicios, adaptat după o rețetă din această minunată carte, îl găsiți ? aici.
Așa-i că sunteți nerăbdători să încercați și voi aceste batoane cu scorțișoară și cremă de banane?
Sunt delicioaseeee și tare asemănătoare cu kurtos kalacs.