fursecuri fragede cu unt

Fursecuri fragede cu unt

Dacă biscuiții în 2 culori sunt simplu de făcut, căci v ați convins de nenumărate ori, aceste fursecuri fragede cu unt sunt și mai rapide, dar la fel de minunate și apreciate. ?
O parte din cantitatea de făină poate fi înlocuită cu carob, dacă îi doriți colorați.
De asemenea pot fi glazurați la final, cu ciocolată pentru adulți sau cu carob și ulei de cocos pentru cei mici, așa cum am procedat la batoanele proteice cu cocos.
Sunt delicioși serviți la micul dejun cu un derivat lactat sau cu fructe.

Fursecuri fragede cu unt

?Ingrediente:

  • 55 g unt nesărat cu 82% grăsime (neapărat la temperatura camerei)
  • 50 g miere (după 1 an)
  • 1 ou (50 g fără coajă)
  • 130 făină tip 650
  • 5 g praf de copt
  • O linguriță extract de vanilie
  • Migdale măcinate/nuci măcinate/Fistic măcinat/Fulgi de cocos (la turele viitoare cu siguranță voi pune una dintre aceste variante deasupra biscuiților, înainte de coacere, însă cum de data aceasta procesul creației s-a întâmplat aproape de miezul nopții nu am mai făcut zgomot cu măcinatul).


?Mod de preparare:


Am omogenizat untul la temperatura camerei cu mierea, oul si extractul de vanilie, apoi am adăugat făina amestecată cu praful de copt.
Tot acest proces se poate efectua cu ajutorul unui mixer, însă eu am preferat să folosesc o spatulă de silicon.
După omogenizare, am transferat compoziția într-un poș cu dui stelat și am format biscuiții lăsând spațiu între ei.
Am introdus tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 9-10 minute la foc potrivit (până devin puțin aurii). Ca și în cazul biscuiților în 2 culori e nevoie de atenție mare la timpul de coacere, întrucât se coc foarte repede. Devin fermi după răcire, nu vă faceți griji!
Deja am în minte o mie de variante ale acestor minunății, căci trebuie refăcuți curând. ? Soțul era să-i dea gata pe toți, iar dacă nu-i dădeam cu porția nu mai apucau nici măcar lumina zilei, darămite ședința foto. ?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*