Gnudi

Dragi mămici, în ce constă momentul vostru de relaxare seara după ce adorm piticii? 🤭 Înainte de bebe, noi obișnuiam să urmărim anumite emisiuni culinare, pe care acum doar seara târziu le mai urmărim, de dragul timpului trecut. 😅 Mi-am adus aminte de un preparat pe care tot ziceam că-l încerc și azi i-a venit rândul… gnudi 😍 💞

Gnudi

🍒Ingrediente:

  • 150 g spanac (cântărit după „călire”)
  • 150 g brânză proaspătă de casă
  • 1 ou mic (50g – cântărit cu coajă)
  • 50 g făină tip 650
  • 1/2 linguriță nucșoară
  • Ulei de struguri


Sos:

  • 100 g unt nesărat cu 80% grăsime
  • Frunze de salvie proaspătă

🍒Mod de preparare:

Am „călit” spanacul congelat cu puțin ulei de struguri. După ce s-a răcit, l-am mărunțit și l-am amestecat cu brânza, oul, faina și nucșoara. Am format gnudi sub formă de biluțe, le-am tăvălit prin făină și le-am scufundat într-un vas cu apă clocotită și puțin ulei de struguri. Le-am lăsat la fiert circa 4 minute. Între timp am pregătit sosul din unt, frunze de salvie și un praf de nucșoară. Se montează în farfurie și se adaugă sosul cald, după care se servesc cu poftă. 💞 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*