granola bars

Granola bars

     Puteam să întâmpinăm week-end-ul așa oricum? Nici vorbă…? Hai să vedeți ce am mai meșterit ? Cum îmi doream de ceva timp să fac granola de casă, am ajuns la o variantă din care am făcut batoane: granola bars. Se pot consuma simple, ca și gustare, alături de fructe proaspete sau în diverse combinații, la micul dejun. Varianta pe care noi o preferăm cel mai des este cu fructe și iaurt grecesc amestecat cu unt de arahide natural (fără sare)

     Aceste batoane sunt numai bune de luat și la pachet, iar forma și textura lor le face să fie perfecte încă de la începutul diversificării, astfel încât pot fi gestionate cu succes chiar și de către cei mici și pofticioși. 

Granola bars

?Ingrediente:

?Mod de preparare:

Am amestecat ingredientele în ordinea menționată, am omogenizat și am așezat compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt. Cu ajutorul unui cuțit am tăiat sub formă de batoane pentru a porționa mai ușor după răcire. Am introdus tava în cuptorul preîncălzit, circa 20 de minute, la foc potrivit (160°). Se pot servi ca atare sau în combinație cu iaurt și fructe. ? Sunt delicioase, rapide și înlocuiesc cu succes batoanele din comerț care evident mai conțin și alți crocobauri.? Pe deasupra pot fi degustate și de către piticii cu aplv. ?

*Produsul SanoVita conține: fulgi de cereale integrale (grâu, ovăz , secară, orz), tărâțe de ovăz, mini migdale**, semințe (floarea soarelui, dovleac, susan, in), fulgi de cocos.
**Pentru ca preparatul să poată fi gestionat și de către cei mici recomand măcinarea mini migdalelor.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*