Granola de casă

Granola de casă – un preparat mult prea simplu și de-li-cios ca să nu-l încerci acasă. 

Da, știu, pe net se găsesc muuuulte variante, însă pentru noi aceasta este varianta perfectă.

Se poate adapta cu ușurință propriilor preferințe.

Granola de casă 

Ingrediente:

Extra (le adaug în granola după gătire):

  • curmale mărunțite (după gust) 
  • zmeură liofilizată (după gust)

Mod de preparare:

Eu adaug toate ingredientele de mai sus în tava cuptorului, tapetată cu hârtie de copt și amestec bine cu un cuțit pentru aluat. În felul acesta nu mI murdăresc niciun alt recipient. #nomess #nostress

Coc compoziția la 170° C, în cuptorul preîncălzit, 25 de minute, pe funcția căldură sus-jos. 

Amestec de 3-4 ori în timpul gătirii, pentru o coacere uniformă. 

 Servim granola la micul dejun cu iaurt grecesc și fructe proaspete sau ca snack în timpul zilei. 

Dacă mai vrei idei pentru micul dejun, aruncă o privire aici. 

*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:

Instagram

YouTube

Facebook

Grup de Facebook (autodiversificare)

*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*