gulas de vita

Gulaș de vită (la slow cooker)

Preparatul de astăzi, gulaș de vită, s-a mâncat ca pâinea caldă și mâine repetăm, căci soțul nu s-a săturat în seara aceasta. Concluzia lui: “diviiiiiin, dar puțin”. 🤣🤣🤣

Gulaș de vită (la slow cooker)

🍒Ingrediente:

  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • O ceapă roșie
  • 3 căței de usturoi
  • Piper
  • Verdețuri de Provence
  • O foaie de dafin
  • Pastă de roșii și ardei (homemade)
  • Carne de vită
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Pătrunjel proaspăt (la final)

🍒Mod de preparare:


Am pregătit legumele și le-am tăiat (cartofii cuburi mai mari, morcovii rondele, ceapa roșie cubulețe, dar nu foarte mici, dovlecelul puțin mai mare ca ceapa), le-am pus în vasul slow cooker-ului împreună cu piperul, feliuțele de usturoi, verdețurile, foaia de dafin și pasta roșie. Am amestecat, iar deasupra am pus carnea tocată cubulețe, deasupra căreia am pus și uleiul de măsline. Pentru că mai aveam și niște carne tocată de vită am adăugat-o sub formă de chiftele rotunde. Am setat 5 pe high, însă după 3 ore am vrut să amestec pentru a integra carnea în sosul format din zeamă de la legume și pasta roșie (apă nu am adăugat, pentru a nu ieși foarte lichid preparatul) și am mai adăugat 30 de minute, având în vedere că am ridicat capacul. Un deliciu plin de arome 💞

Desertul nostru preferat, gătit la slow cooker, este orezul cu lapte, delicios și cremos.

Voi aveți un astfel de ajutor în bucătărie, precum slow cooker-ul? Cât de des îl folosiți? Noi încă nu profităm la maxim de acesta, însă cu siguranță va fi din ce în ce mai utilizat, căci timpul petrecut în bucătărie vrem să fie cât mai mic. Spun acest lucru nu pentru că nu ne-ar face plăcere să gătim, ci pentru că vrem să avem cât mai mult timp de joacă. Vă ținem la curent cu preparatele viitoare gătite cu ajutorul acestui aparat magic. 😍

gulas de vita
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*