Pentru zile cu mai puțin chef sau timp, vă propunem ceva rapid și delicios: mâncare de linte roșie.
Mâncare de linte roșie
Am pus apa la fiert (3 cești, iar a patra când adăugați lintea, dacă mai e necesar), apoi am adăugat morcovul ras fin, ceapa și usturoiul tocate mărunt, gogoșarul cubulețe, împreună cu uleiul de măsline și verdețurile de Provence. Când a început să fiarbă în clocot am adăugat și lintea și am fiert la foc mic circa 15 minute. La final am asezonat cu amestecul de condimente, piper, pătrunjel verde și semințe de susan râșnite. Un deliciu extrem de rapid și sănătos 😍 Cireșel a servit într-una dintre farfuriile lui preferate de la Dodoli, alături de pâine de casă și ou fiert, după cum și-a exprimat dorința. Se poate observa nerăbdarea chiar și în fotografii 😂 Vouă vă place lintea? Cum o preparați cel mai des? Așteptăm să ne împărtășiți variantele voastre 🤗🍒Ingrediente:
🍒Mod de preparare: