Mergem la sală sau facem sport acasă?

Mergem la sală sau facem sport acasă? Având în vedere contextul actual, sunt convinsă că mulți dintre voi v-ați adresat această întrebare.

Așadar, aștept răspunsurile voastre la întrebarea “Mergem la sală sau facem sport acasă?” în comentariile acestui articol. 

Eu am ales să fac sport acasă încă de când am fost însărcinată. Știți și voi, dragi mămici, că mai ales în cazul nostru timpul liber este limitat și nu putem alege un anumit interval orar pentru a merge la sală, mai ales dacă nu avem o persoană de încredere cu care să îi lăsăm pe cei mici.

Astfel, în cazul nostru, este mult mai lejer să găsim o fereastră în care putem efectua exercițiile fizice. De exemplu, când cei mici dorm la prânz sau seara când îi putem lăsa în grija soților.

Și pentru că atunci când alegem să facem sport acasă avem nevoie de câteva instrumente de bază, eu aleg de fiecare dată site-ul Decathlon, atât pentru echipament, cât și pentru accesorii.

Vă atașez mai jos câteva dintre produsele achiziționate de mine în decursul ultimilor 3 ani, poate vă inspiră în alegerile voastre.

Colanți bumbac

Acești colanți din bumbac sunt perfecți atât pentru activitățile fizice, cât și pentru cele cotidiene. Au talie elastică și confortabilă și sunt disponibili pe mai multe culori și mărimi. Pentru a ajunge pe site, direct pe paginile produselor, trebuie doar să dați click pe imagini. 

Tricou fitness

Pe lângă colanți, vă mai recomand aceste tricouri lejere, cu guler în V, disponibile, de asemenea, pe mai multe culori și mărimi, care mențin pielea uscată. 

Pe lângă acest echipament de bază, eu mi-am mai ales, în funcție de exercițiile pe care le fac, următoarele accesorii:

greutăți reglabile încheieturi și glezne

Greutăți reglabile încheieturi și glezne – 2 kg

saltea pliabilă rezistentă la încălțăminte 

Saltea pliabilă rezistentă la încălțăminte – 7 mm

coardă de sărit 

Coardă de sărit

În speranța că acest articol v-a fost util, vă urez alegeri inspirate și mult succes în atingerea obiectivelor pe care vi le propuneți în materie de sport. 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*