V-am mai vorbit de nenumărate ori despre acest mic dejun rapid al nostru.
Uneori reprezintă și o gustare, dacă avem poftă de un desert rapid și delicios.
Zilele trecute mă gândeam că ar fi bine să scriu și rețeta, deși rețetă este mult spus.
Voiam mai degrabă să vă întreb dacă știți istoria acestui sandwich cu unt de arahide și banane.
Știați că se mai numește și sandwich Elvis?
Da, da, chiar așa, pentru că era preferatul lui Elvis Presley, însă lui îi plăcea să adauge și felii de bacon.
Sincer nu am fost tentată să încerc cu bacon, însă soțul preferă să înlocuiască banana cu gem, de cele mai multe ori de zmeură. Vai, ce combinație…
Dacă încercați voi cu bacon, dați de veste!
Mic dejun rapid
?Ingrediente:
- Felii de pâine toast (de casă)
- Unt de arahide nesărat
- Banane (feliate)
- Fructe la alegere (kiwi, căpșuni)
- Fulgi de cocos bio
?Mod de preparare:
Am pornit aparatul de waffles.
Am tăiat felii rotunde de banane.
Am uns cu unt de arahide feliile de pâine, am pus rondelele de banană și am presărat fulgi de cocos, apoi am lipit o altă felie de pâine.
Am “copt” sandwich-urile în aparatul de waffles timp de maxim 1 minut, cât să se lipească bine feliile de pâine.
Durata de “coacere” poate varia în funcție de aparatul folosit, însă nefiind vorba de ingrediente crude, nu ar trebui să dureze mai mult de 1-2 minute.
Noi am servit inimioarele obținute cu fructe proaspete de data aceasta, însă în funcție de preferințe puteți opta să le serviți simple sau alături de un derivat lactat. Cireșel le mai servește uneori alături de o cană cu chefir sau o porție de iaurt grecesc.
Delicioase aceste sandwich-uri! Și rapide, doar vă puteți imagina cât de puțin durează pregătirea lor.
Trebuie neapărat să le încercați, dacă nu ați făcut-o până acum!