carti ilustrate copii

“Nu poţi deschide o carte fără să înveţi ceva.” – Confucius

Hey, hey, hey, dragi mămici, tătici, bunici de pitici! ???

Așa cum vă anunțam acum ceva timp, noi, ca și voi, suntem preocupați, pe lângă alimentația sănătoasă, de o creștere armonioasă.

Aceasta presupune, printre altele, transmiterea informațiilor într-o manieră ludică, care să le capteze atenția celor mici și să-i atragă în procesul cunoașterii, al explorării mediului înconjurător.

Pe lângă activitățile desfășurate în aer liber, un loc la fel de important în topul nostru îl ocupă cărțile.

Acestea oferă celor mici o modalitate perfectă de a cunoaște lumea, mai ales dacă sunt alese corespunzător, în funcție de preferințe și vârstă.

Acum ceva timp descopeream site-ul Editura Casa, iar după prima comandă plasată am devenit clienți fideli.

Am fost foarte încântată de promptitudinea cu care am primit comanda, care a sosit fix în următoarea zi de la plasare, dar și de calitatea cărților achiziționate.

Cărțile ilustrate pentru copiii de 2-4 ani, din colecția Junior, au coperți și pagini cartonate cu ferestre explicative, ușor de mânuit, au imagini mari și clare, texte scurte și explicite și sunt ideale în perioada plină cu “De ce?”-uri.

Ele pot fi un ajutor de nădejde în zilele ploioase, când vremea ne reține în casă, dar și pentru ieșirile la iarbă verde, încăpând ușor în ghiozdănelele celor mici.

Să vă mai spun că Cireșel e super încântat de biblioteca lui?

Răsfoiește cu drag fiecare carte, “mă învață” și pe mine cum se numesc diverse obiecte din imagini sau mă întreabă cum se numesc cele pe care nu le cunoaște, face asocieri între jucăriile lui și imaginile acestora prezente în cărticele, le așază la locul lor atunci când constată că au rămas împrăștiate. ?

Și ca să vă convingeți de ceea ce spuneam mai sus, referitor la calitate, vă invit să aruncați o privire pe site, după ce vizionați și fotografiile surprinse în cadrul unuia dintre momentele noastre de lectură.

Pregătim și o surpriză împreună cu prietenii de la Editura Casa, așa că nu ratați postările noastre de pe Facebook și Instagram ?

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*