Pancakes vegane din 4 ingrediente

Pancakes vegane din 4 ingrediente 

Vă întrebam acum câteva luni dacă v-ați dori să vă ofer idei de preparate pe care eu le consum pentru a scădea în greutate, dar într-un ritm care să nu-mi dea organismul peste cap. 

Nu am uitat, însă mi-am dorit să văd rezultate și mai apoi să vă motivez și pe voi.

Știu cât de greu este acest proces, căci nu doar o dată am pornit la drum cu gândul să slăbesc și totuși am căzut pradă tentației.

Este cu atât mai greu când programul este unul haotic. De aceea este foarte importantă organizarea atunci când ne dorim să nu ne abatem de la ceea ce ne-am propus.

Pe mine m-a ajutat foarte mult să mă organizez la fiecare final de săptămână, astfel încât să am idei zilnice de meniu.

În felul acesta nu am fost tentată să mănânc nimic altceva decât ceea ce mi-am pus pe listă.

Și pentru că nu trebuie neglijată nici activitatea fizică, vă arăt ce resurse am folosit eu și folosesc în continuare pentru exercițiile fizice, care au contribuit alături de alimentație la îndeplinirea obiectivului meu: scăderea în greutate într-un ritm lent, dar sigur. 

Este vorba despre cărțile Iuliei Bledea pe care le puteți găsi ? aici. Eu am ales pachetul din imaginile de mai jos, dar pe site găsiți variante chiar și pentru femei însărcinate sau care alăptează. 

Cărțile sunt disponibile în magazinul online atât în varianta tipărită, cât și sub formă de e-book. Eu am preferat varianta tipărită. În felul acesta le am la îndemână în orice moment. 

Puteți vedea ? aici chiar și o carte de colorat pentru cei mici, cu informații și sfaturi utile despre un stil de viață sănătos și armonios, simplificate și explicate pe înțelesul copiilor. 

Rețeta de mai jos este inspirată din cele peste 90 de rețete culinare oferite de Iulia. 

Și pentru că eu am fost foarte încântată de ideile oferite și modul lor de structurare vreau ca un pachet identic cu al meu să ajungă la una dintre voi. 

Vă las informațiile despre cum îl puteți câștiga la finalul articolului.

Pancakes vegane din 4 ingrediente

?Ingrediente:

?Mod de preparare:

Se pasează bananele cu furculița, se adaugă peste ele laptele vegetal, iar după omogenizare se adaugă făina cernută amestecată în prealabil cu praful de copt.

Clătitele se coc în tigaie antiaderentă, la foc potrivit, 1-2 minute pe ambele părți.

Eu le întorc înainte de a se umple toată suprafața de bule pentru a rămâne pufoase.

Le-am servit cu iaurt și fructe (afine proaspete și cireșe congelate). Pentru a câștiga pachetul din ultima imagine atașată, vă invit să vă înscrieți ? aici, la giveaway-ul organizat pe pagina de Facebook. Pentru o șansă în plus, vă puteți înscrie și pe pagina de Instagram, apăsând ? aici. Mult succes! 

Click pe imagine pentru a afla mai multe detalii despre pachet
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*