Papanași fierți cu brânză și cuscus

Mulțumiiim, Ana-Maria pentru trucul împărtășit cu noi. 😍

După cum se vede, mi-am făcut și pofta de Raffaello 😅🤣 Au ieșit mulți papanași, dar s-au mâncat rapid. 😅🤣

Papanași fierți din brânză dulce și couscous

🍒Ingrediente:

* cantități pentru circa 30 de bucăți

  • 290 g brânză proaspătă de casă
  • 1 ou mare (70 g – cântărit fără coajă)
  • 80 g piure de banană
  • 40 de g couscous (cântărit înainte de gătire)
  • 20 g fulgi de cocos bio
  • Scorțișoară Ceylon
  • 2 picături ulei esențial de portocală – opțional (Doterra)

Decor

  • nucă măcinată (hidratată și coaptă înainte de măcinare) și fulgi de cocos bio

🍒Mod de preparare:

Am gătit couscous-ul (proporția 1:1) și după ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

Au dispărut rapiiiid la cât de buni au ieșit. 💓

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*