Mulțumiiim, Ana-Maria pentru trucul împărtășit cu noi. 😍
După cum se vede, mi-am făcut și pofta de Raffaello 😅🤣 Au ieșit mulți papanași, dar s-au mâncat rapid. 😅🤣
Papanași fierți din brânză dulce și couscous
🍒Ingrediente:
* cantități pentru circa 30 de bucăți
- 290 g brânză proaspătă de casă
- 1 ou mare (70 g – cântărit fără coajă)
- 80 g piure de banană
- 40 de g couscous (cântărit înainte de gătire)
- 20 g fulgi de cocos bio
- Scorțișoară Ceylon
- 2 picături ulei esențial de portocală – opțional (Doterra)
Decor
- nucă măcinată (hidratată și coaptă înainte de măcinare) și fulgi de cocos bio
🍒Mod de preparare:
Am gătit couscous-ul (proporția 1:1) și după ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.
Au dispărut rapiiiid la cât de buni au ieșit. 💓