Pastă tartinabilă de tofu și avocado

Zilele trecute am pregătit o pastă tartinabilă de tofu și avocado care ne-a plăcut atât de mult încât azi am refăcut-o. 

Se realizează rapid, este sățioasă și este potrivită atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz sau cină. 

Pastă tartinabilă de tofu și avocado

?Ingrediente:

?Mod de preparare:

Am adăugat în vasul blenderului cu lamă S bucățile de tofu, avocado, câteva nuci pecan, o lingură cu tahini alb și câteva fire de pătrunjel. Eu am preferat să adaug mai multe codițe de pătrunjel, iar frunzele să le adăugăm direct pe tartine, pentru a beneficia de toate proprietățile acestora. 

Am pulsat până am obținut consistența dorită, apoi am servit pasta pe felii de pâine cu secară, pâinea noastră preferată din această perioadă, a cărei rețetă o găsiți ? aici. Se păstrează foarte bine câteva zile și este perfectă atât pentru sandwich-uri, cât și pentru bruschete. În curând voi face și niște ecleruri pe care le voi umple cu această pastă. Rețeta de bază a acestora o puteți găsi ? aici

În cazul în care vreți să oferiți această pastă tartinabilă și copiilor cu vârsta mai mică de 1 an, vă recomand să folosiți tofu făcut în casă sau să îl înlocuiți cu brânză proaspătă de casă, a cărei rețetă o găsiți ? aici.

Cu o rețetă pentru tofu făcut în casă încerc să revin săptămâna aceasta. Se pregătește foarte simplu, doar că procesul durează mai multe zile. 

republicabio.ro
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*