Paste alfabet cu vită în sos roșu

Rețeta de paste alfabet cu vită în sos roșu nu este complicată, însă motivul pentru care am ales să o detaliez este altul. 

O perioadă de câteva luni am renunțat la folosirea slowcooker-ului în favoarea multicooker-ului, căci totul era gata mai repede, folosind funcția de gătire sub presiune. 

Ce am constatat revenind la slowcooker este faptul că diferența de textură, dar și gustul chiar sunt sesizabile, comparând cele 2 ajutoare din bucătărie. 

În curând vă voi mai arăta câteva preparate pentru care folosesc doar slowcooker-ul, aliatul meu în lupta cu kilogramele, despre care vă vorbeam acum ceva timp. 

Voi reveni cu detalii legate de alimentația mea din această perioadă, având în vedere numărul mare de mămici interesate de acest aspect. 

 

Paste alfabet cu vită în sos roșu

?Ingrediente:

 

?Mod de preparare:

Pentru acest preparat nu am cantități exacte, întrucât de cele mai multe ori gătesc 1-2 mușchiuleți, iar celelalte ingrediente le adaug în funcție de preferințe și în funcție de cât sos vreau să rezulte. 

Pastele cel mai des folosite în ultima perioadă sunt aceste paste tricolore, colorate natural, sub formă de litere, pe care Cireșel le adoră. 

Nu le folosim doar pentru a le mânca, ci și pentru a ne juca. 

Deși este încă mic, îi plac mult atât cifrele, cât și literele și mă roagă să construim împreună diverse cuvinte. 

Dacă vă interesează și pe voi, le puteți găsi ? aici

Fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, iar după ce scurg apa adaug carnea de vită și sosul roșu, gătite în prealabil la slowcooker

Pentru a găti vita procedez în felul următor: adaug ceapa verde tocată mărunt, roșiile date pe răzătoare sau pasta de tomate, iar deasupra mușchiuleții de vită. 

Setez slowcooker-ul 4-5 ore pe high (în funcție de mărimea bucăților de carne) și la prânz/cină ne putem bucura de un preparat delicios realizat cu minim de efort. 

Opțional, mușchiuleții se pot marina cu o seară înainte. 

Cel mai des folosesc marinada realizată din zeamă de portocală, ulei de măsline și căței de usturoi sau usturoi verde. 

Modelul slowcooker-ului pe care îl folosesc îl puteți vedea ? aici, iar mai multe preparate gătite cu ajutorul lui găsiți ? aici

Îl avem de aproape 4 ani și încă funcționează fără probleme. Este aliatul perfect pentru mamele cu copii mici și nu numai. Gătește fără să necesite supraveghere, iar timpul petrecut în bucătărie este muuuult mai scurt. Acesta poate fi valorificat altfel, se transformă în timp de calitate cu cei mici. 

Nu voi renunța nici la multicooker, căci sunt zile când suntem pe fugă și avem nevoie și de el, însă îmi doresc achiziționarea unuia nou, pe care îl puteți găsi ? aici

 

 

4 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*