Paste cu carne și smântână
Vă spuneam zilele trecute despre anxietatea de separare ? Ei bine, încă e prezentă în viața noastră.
Dacă acum ceva timp puteam pleca liniștită la bucătărie, cu monitorul după mine, cât timp își făcea somnul de prânz, de vreo 2 săptămâni Cireșel simte și cea mai mică mișcare, deschide ochii și doar dacă rămân lângă el adoarme iar liniștit.
Zilele trecute aveam de gând să gătesc ceva nou pentru când se trezește.
Aveam, bine zis….Noroc cu niște paste fierte cu o seară înainte, să fie în frigider, în caz de forță majoră, și niște cuburi de carne cu sos, rămase de la o tocăniță cu legume din ziua anterioară ?
Rezultatul… Nebunie în farfurie, curcubeu pe cerul gurii….
Paste cu carne și smântână
?Ingrediente:
- O mână generoasă de paste fierte (gnocchi Barilla)
- 4-5 cuburi din carne de vită (reciclate din tocăniță)
- 4-5 linguri de sos cu morcov și ardei roșu (rămas tot de la tocăniță)
- 4-5 linguri de smântână cu 35% grăsime
- Pătrunjel
?Mod de preparare:
Cu copilul atârnat de gâtul meu ?, am scos rapid pastele din frigider, am adăugat peste ele carnea, sosul cu legumele și smântâna.
Le-am omogenizat, le-am turnat într-un vas ceramic și le-am introdus în cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
Când preparatul a fost gata, am adăugat pătrunjel tocat mărunt și am servit cu poftă, direct din vas, amândoi ?
Lasagna, cine mai face lasagna?
Aceste paste cu carne și smântână au răspândit o aromă incredibilă și au semănat tare mult cu lasagna, care deși ne place, durează mult mai mult să o pregătești.
De acum avem înlocuitor de mare succes și rapid, mai ales dacă reciclați ca în cazul de față. ?
Să ne spuneți dacă și vouă vi se pare la fel de mare asemănarea! ?
Alte rețete delicioase de paste găsiți aici.