Paste cu somon și sos alb
Ne plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Voi le-ați încercat?
Paste cu somon și sos alb
🍒Ingrediente:
🍒Mod de preparare:
Pentru început am gătit somonul în tigaie antiaderentă, câte 5 minute pe fiecare parte. În prealabil, acesta a stat la marinat în ulei de avocado și zeamă de lămâie.
Am pus pastele la fiert și le-am gătit conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Am pus apoi pastele fierte într-o tigaie, am adăugat smântână grasă (cel putin 30% grăsime) peste ele, împreună cu pătrunjelul, verdețurile mediteraneene și somonul mărunțit. Am omogenizat amestecul și l-am lăsat la foc mic timp de 3-4 minute, până s-au întrepătruns aromele. Acest preparat se servește cald.
În cazul nostru are mereu mare succes.
Sunt convinsă că și vouă vă plac pastele!
Ne-am bucura să ne împărtășiți combinațiile voastre preferate!
Alte rețete de paste, atât „sărate”, cât și „dulci”, pe care noi le îndrăgim, puteți găsi 👉 aici.
Dacă încercați vreuna dintre variantele propuse, nu uitați să ne lăsați și impresiile voastre!