Paste cu somon și sos alb

Paste cu somon și sos alb
Ne plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.

Voi le-ați încercat? 

Paste cu somon și sos alb

🍒Ingrediente:

  • 200 gr file de somon
  • 125 gr paste artizanale (lășcuțe Alto Pasta)
  • 300 gr smântână (cel puțin 30% grăsime)
  • Verdețuri mediteraneene
  • Pătrunjel
  • 2 linguri ulei de avocado
  • Zeamă de lămâie 

🍒Mod de preparare:

Pentru început am gătit somonul în tigaie antiaderentă, câte 5 minute pe fiecare parte. În prealabil, acesta a stat la marinat în ulei de avocado și zeamă de lămâie. 
Am pus pastele la fiert și le-am gătit conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Am pus apoi pastele fierte într-o tigaie, am adăugat smântână grasă (cel putin 30% grăsime) peste ele, împreună cu pătrunjelul, verdețurile mediteraneene și somonul mărunțit. Am omogenizat amestecul și l-am lăsat la foc mic timp de 3-4 minute, până s-au întrepătruns aromele. Acest preparat se servește cald.
În cazul nostru are mereu mare succes.
Sunt convinsă că și vouă vă plac pastele! 
Ne-am bucura să ne împărtășiți combinațiile voastre preferate! 

Alte rețete de paste, atât „sărate”, cât și „dulci”, pe care noi le îndrăgim, puteți găsi 👉 aici

Dacă încercați vreuna dintre variantele propuse, nu uitați să ne lăsați și impresiile voastre!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*