Păstrăv “en papillote”

Vă vorbeam aseară despre o cină delicioasă… Am servit păstrăv gătit la cuptor, cu o tehnică specială, dar extrem de simplă: “en papillote”.

?Ingrediente:

  • Păstrăv 
  • Mazăre (congelată)
  • Baby carrots (congelați)
  • Felii de ardei roșu
  • Rondele de praz
  • Feliuțe de usturoi
  • Roșii cherry
  • Piper
  • Busuioc proaspăt
  • Verdețuri de Provence
  • Felii de lămâie
  • Ulei de măsline

?Mod de preparare:

Peștele eviscerat, spălat și uscat l-am masat pe toate părțile cu ulei de măsline și condimente, l-am așezat pe foaie de copt, l-am umplut cu legume (am pus legume și pe lângă el), apoi l am sigilat bine în foaie de copt. L-am pus în tavă și l-am introdus în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, circa 30 de minute. L-am servit cu garnitură de bulgur cu legume. ? Un deliciu.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*