Vă vorbeam aseară despre o cină delicioasă… Am servit păstrăv gătit la cuptor, cu o tehnică specială, dar extrem de simplă: “en papillote”.
?Ingrediente:
- Păstrăv
- Mazăre (congelată)
- Baby carrots (congelați)
- Felii de ardei roșu
- Rondele de praz
- Feliuțe de usturoi
- Roșii cherry
- Piper
- Busuioc proaspăt
- Verdețuri de Provence
- Felii de lămâie
- Ulei de măsline
?Mod de preparare:
Peștele eviscerat, spălat și uscat l-am masat pe toate părțile cu ulei de măsline și condimente, l-am așezat pe foaie de copt, l-am umplut cu legume (am pus legume și pe lângă el), apoi l am sigilat bine în foaie de copt. L-am pus în tavă și l-am introdus în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, circa 30 de minute. L-am servit cu garnitură de bulgur cu legume. ? Un deliciu.
