Piept de pui umplut

Pentru că pieptul de pui este mai fad, încercăm de fiecare dată să găsim diverse combinații astfel încât să fie savurat cu maaare plăcere, ca și astăzi. 💞 Voi cum preferați să-l gătiți?

🍒Ingrediente:

  • Piept de pui
  • Busuioc uscat
  • Boia de ardei dulce
  • Piper
  • Ulei de măsline
  • Ardei roșu, galben, portocaliu
  • Ceapă roșie
  • Spanac
  • Usturoi
  • Brânză proaspătă de casă
  • Gălbenuș de ou
  • Cașcaval nesărat

🍒Mod de preparare:

Am pregătit niște „portofele” din piept de pui, cu o zi înainte și le-am pus la marinat cu ulei de măsline, busuioc, boia de ardei dulce și piper. Azi am așezat pe o foaie de copt un pat din felii de ardei și ceapă roșie peste care am pus puțin ulei aromatizat. Am așezat „portofelul” desfăcut, l-am umplut cu amestecul obținut din spanac (congelat) călit cu puțin ulei, brânză proaspătă de casă, gălbenuș de ou și l-am sigilat cu scobitori. Înainte de a închide foaia de copt, prin îndoire din aproape în aproape, am presărat cașcavalul ras. Am copt în cuptorul preîncălzit, la 200°, circa 40 de minute. Dacă vă rămâne umplutură, ca în cazul meu, o puteți amesteca cu albușurile rămase și o coaceți în formă de brioșe. 💞 Am servit cu roșii cherry, iar Cireșel nu s-a lăsat până nu a dat gata tot din farfurie. 😂

 

2 Comments

  1. Pingback: Falafel cu spanac - Cu Ciresel la joaca

  2. Pingback: Ravioli cu pui și spanac - Cu Ciresel la joaca

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*