Cine a zis că bebelușii nu pot mânca salată boeuf? Atâta timp cât ingredientele folosite sunt de bună calitate, nu conțin sare, zahăr, miere și preparatele sunt gătite corespunzător (evitând prăjelile și afumăturile) pot fi oferite și celor mici încă de la începutul diversificării.
Noi am fost încântați de această variantă de salată boeuf bebelușească și sigur vom repeta experiența. Vă sugerăm să o încercați și voi, căci e tare gustoasă 💞
Salată boeuf
🍒Ingrediente:
*Salată:
- Cartofi
- Morcovi
- Țelină
- Carne de vită
- Albuș (rămas de la oul fiert pentru maioneză)
- Piper
- Cimbru
*Maioneză:
- 1 gălbenuș
- O linguriță ulei de măsline
- Zeamă de lămâie
- O lingură zdravănă de iaurt grecesc
🍒Mod de preparare:
Am gătit carnea masată cu ulei de măsline, cimbru și piper, pe pat de legume la slow cooker (5 ore pe high, CP digital 4,7L), împreună cu o ceapă, 2 căței de usturoi (folosite doar pentru aromă în timpul gătirii) și puțină apă.
Am tocat mărunt legumele, carnea și albușul rămas de la maioneză, am asezonat cu piper și am amestecat apoi cu maioneza. Cireșel a fost tare încântat de rezultat.