Ce poate fi mai simplu de preparat, cu minim de efort, dacă nu o supă cremă. Pe lângă faptul că se pregătește simplu și relativ rapid, este și un preparat delicios, indiferent de combinațiile de legume alese. Fie că în supă predomină mai mult o anumită legumă, fie că sunt legume în cantități aproximativ egale, ne bucurăm întotdeauna de o porție de sănătate.
Cireșel a preferat dintotdeauna supele, în defavoarea ciorbelor, iar când află că vom servi supă cremă bucuria este și mai mare, căci preferă să o servească cu ajutorul unui pai.
Supă cremă de legume
?Ingrediente:
- Apă
- 4 țeline mici
- 4 morcovi
- 2 cepe albe
- 5 căței de usturoi
- O mână de fasole galbenă fideluță
- O mână amestec mexican de legume
- Piper
- Pătrunjel verde
?Mod de preparare:
După ce am fiert legumele le-am blendat împreună cu supa rezultată și am asezonat la final cu piper și pătrunjel verde. V-am spus că mi se pare extrem de simplu.
Cireșel a servit cu smântână și pâine proaspătă de casă. ?
După ce am savurat câte o porție de supă, ne-am răsfățat cu desertul preferat de întreaga familie, mini checuri cu cireșe.