Supă de pui dreasă cu iaurt (la slow cooker*)

Când timpul este limitat, avem ajutorul de bază care gătește pentru noi. Se întâmplă destul de des să nu am chef să stau să gătesc, deși îmi place. Și nu e vorba doar despre a avea chef, ci mai degrabă de faptul că timpul trece atât de repede încât îmi doresc să pot petrece cât mai mult timp de calitate împreună cu piticul. Sunt convinsă că și voi simțiți la fel. 

Dacă atunci când era mai mic, avea mai multe reprize de somn și mai reușeam să gătesc (uneori, că de cele mai multe ori eram pe post de suzetă 😅), acum îmi cere foarte des să ne jucăm împreună, să cântăm și să dansăm împreună și nu aș putea să-l refuz. Prin urmare pregătesc rapid ingredientele, dimineața, le pun în slow cooker, îl setez și până la masă de prânz preparatul este gata 😍 Ce ne-am mai putea dori mai mult de la un astfel de ajutor? 😅 

🍒Ingrediente:

  • 2 pulpe mari de pui
  • 2 morcovi
  • O ceapă albă
  • O țelină mică
  • 1/2 păstârnac
  • 1/2 ardei gras roșu
  • Pătrunjel verde
  • Piper măcinat
  • Iaurt grecesc cu 10% grăsime

🍒Mod de preparare:


Am adăugat în vasul slow cooker-ului legumele tocate mărunt, carnea de pui în bucăți mai mici, cu tot cu oase (pe care le-am scos la final) și 1,5 litri de apă. Am setat 4 ore pe high. La final am asezonat cu piper și pătrunjel verde. Am dres cu iaurt direct în momentul servirii, când supa se mai răcise puțin. Am savurat și o pâinică de casă divină, căreia îi voi dedica postare separată.
*Crock-Pot digital de 4,7L

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*