Trufe raw vegane fără zahăr din doar 3 ingrediente – rapide și senzaționale
Deși inspirația a venit de pe platforma Cookidoo, am redenumit aceste bombonele, căci au un gust intens de trufe.
Vă spun doar că dispar rapiiiiiid și trebuie neapărat să le încercați!
Ne-au plăcut atât de mult, încât cu siguranță le voi reface curând. Soțul a fost cel mai încântat și ar zis că nu ar mai cumpăra bomboane din comerț.
Ingrediente:
*cantități pentru aproximativ 20 de bucăți
- 190 g migdale decojite
- 240 g curmale fără sâmburi
- 30 g pudră de cacao neagră cu unt de cacao de minim 20%
- 1 praf de sare roz de Himalaya (opțional)
- Ciocolată albă topită (opțional)
- Zmeură liofilizată (opțional)
Mod de preparare:
Ingredientele se adaugă în bolul unui robot cu lamă S și se mixează până se obține consistența din videoclipul atașat la finalul caruselului cu fotografii (15 secunde, viteza 10, în cazul Thermomix).
Se formează bile de mărimea unei nuci și se dau la rece circa 30 de minute înainte de servire.
În funcție de preferințe, bomboanele se pot glazura cu ciocolată și decora cu fructe liofilizate. Eu am pus bomboanele în congelator pentru ca ciocolata topită să se întărească instant.
Ce ziceți, vă surâd și vouă aceste trufe vegane? Eu vă sugerez să le dați o șansă și veți vedea că am dreptate, doar știți că vă aduc în atenție doar rețete care pe noi ne impresionează.
Dacă totuși vreți să vedeți și alte idei de bomboane de casă, vă recomand să vedeți și alte variante de pe blog, apăsând aici. Sunt sigură că până la urmă veți găsi cel puțin o rețetă pe placul vostru sau al celor mici.
*Pentru mai multe rețete, urmărește-ne și pe:
✅ YouTube
✅ Grup de Facebook (autodiversificare)
*apasă pe denumirile canalelor social media pentru a te alătura