varza cu carne la slow cooker

Varză cu carne (la slow cooker)

În toamna anului trecut am pus în lada frigorifică câteva verze crude, întrucât citisem la un moment dat că ar fi o variantă bună pentru sarmale. Cum pentru Cireșel voiam și sarmale în foi de varză, nu doar în foi de viță am testat și am constatat că e o variantă chiar excelentă. După decongelare foile sunt atât de moi și fragede și numai bune pentru sarmale. Anul acesta știm ce avem de făcut, punem mai multă varză la congelat. ?? Dacă și pe voi vă încântă, puteți încerca. Noi am testat chiar și varianta de varză cu carne la slow cooker. ?

?Ingrediente:

  • O varză potrivită
  • Mușchiuleț de porc
  • 3 cuburi zeamă de oase
  • O mână de roșii cherry
  • 200 ml pastă de ardei homemade
  • 50 ml apă
  • Piper
  • Cimbru uscat
  • O foaie de dafin
  • Pătrunjel verde

?Mod de preparare:


Am așezat varza tocată în vasul slow cooker ului, am adăugat bucățile de carne și celelalte ingrediente enumerate și am setat 3,5 ore pe high. (Crock-Pot digital de 4,7L)
Spre final toată bucătăria era invadată de un amestec delicios de mirosuri îmbietoare. O nebunie a ieșit această varză cu carne. Am asezonat cu pătrunjel verde și am servit cu poftă. ?

varza cu carne
varza congelata tocata
 

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*