În toamna anului trecut am pus în lada frigorifică câteva verze crude, întrucât citisem la un moment dat că ar fi o variantă bună pentru sarmale. Cum pentru Cireșel voiam și sarmale în foi de varză, nu doar în foi de viță am testat și am constatat că e o variantă chiar excelentă. După decongelare foile sunt atât de moi și fragede și numai bune pentru sarmale. Anul acesta știm ce avem de făcut, punem mai multă varză la congelat. 😅🤩 Dacă și pe voi vă încântă, puteți încerca. Noi am testat chiar și varianta de varză cu carne la slow cooker. 😍
🍒Ingrediente:
- O varză potrivită
- Mușchiuleț de porc
- 3 cuburi zeamă de oase
- O mână de roșii cherry
- 200 ml pastă de ardei homemade
- 50 ml apă
- Piper
- Cimbru uscat
- O foaie de dafin
- Pătrunjel verde
🍒Mod de preparare:
Am așezat varza tocată în vasul slow cooker ului, am adăugat bucățile de carne și celelalte ingrediente enumerate și am setat 3,5 ore pe high. (Crock-Pot digital de 4,7L)
Spre final toată bucătăria era invadată de un amestec delicios de mirosuri îmbietoare. O nebunie a ieșit această varză cu carne. Am asezonat cu pătrunjel verde și am servit cu poftă. 😍
2 Comments