Waffles cu făină de hrișcă

Că tot amânam momentul achiziționării unui nou aparat în bucătărie, multe dintre voi știți. Ceea ce nu știți este că tot visam diverse combinații. 😂 De azi am început testarea aparatului cu noi improvizații 🤭 Dubla 1…succes total 💕💕💕 Cireșel nu se mai oprea din mâncat 😅🤣😅🤣 Se încumetă careva să mai ghicească din ingredientele acestor waffles? Vă spun că nu conțin ouă, nu conțin făină de grâu, așa că am mai eliminat din variante.

Ok, să nu vă țin pe jar… 😂
Știam ce vreau să folosesc, știam ce vreau să-mi iasă, dar nu știam dacă succesul va fi garantat, întrucât am folosit făina de hrișcă pentru prima dată. Rezultatul a fost peste măsura așteptărilor, așa că vă sugerez să încercați cât de curând 💞 Și ca orice rețetă în premieră, gramajele sunt cât se poate de clare, ca nu cumva să aveți scuze și să nu încercați. 😅 Pentru piticii cu aplv se poate folosi lapte vegetal.

Waffles cu făină de hrișcă

🍒Ingrediente:

* cantități pentru circa 10-12 bucăți

  • 215 g piure banane (bine coapte)
  • 300 ml lapte animal/vegetal
  • 200 g făină de hrișcă
  • 5 g bicarbonat de sodiu (stins cu zeamă de lamaie)
  • 2 g nucșoară
  • 1 g scorțișoară Ceylon
  • 100 g nuci și semințe (40 g caju, 40 nuci, 20 g semințe de dovleac – măcinate fin toate)

🍒Mod de preparare:


Am amestecat toate ingredientele uscate și le-am adăugat treptat în compoziția formată din lapte și piureul de banane. Nimic mai simplu!!!
💙🍒💙 Enjoy 💖

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*